Ruyamda musluman olmadigini bildigim bir Psikiyatrist dr islamdan bahsedip arapca bir sure okuyor ben cok sasiriyorum sonra muslumsn olup olmadigini soruyorum biraz durup evet diyor. Odadaki muslumanlar cok membun oluyorlar kadinlar saygi gosterip onlerini ilikliyorlar 2 tane siyah buruklu kadin ve bir adam var. sonra ayni dr,bizim bi hastamiz olan kadinla date ettigini acikliyor ama beni de ne kadar sevdigini- dostca-soyluyor ben gidip kadinin yaninda uzanirken adama dostca sarilip opuyorum ikisi de gulumsuyorlar. Kadin aslinda o sirada evli ama bosanacakmis. Sonra kucuk bir erkek bebegi dr un yaninda alt bezini degistircem cunku adamin yaninda kaka ve cis yapiyor ama bir sekilde adamla baglantili yapiyor bunu. Ben cocugun bezle on ve arkasini kapatiyorum. Biraz etrafa kaka bulasiyor ama hic sorun etmiyoruz. Herkes rahat gorunuyor.
top of page
TAROTİKA FORUM
Sitemiz eğlence sitesidir. Bu forumda yazılanları eğlence amaçlı değerlendiriniz. Ücret teklif ya da talep etmek yasaktır. Ücret isteyenler engellenecektir!
bottom of page
Meraba Oucarkose,
Bu sıralarda müslüman olan ya da olmayan birilerinin arasında kalmışsın ya da müslüman olmak ya da olmamakla ilgili birşeyler kafanı kurcalamış olabilir bu bilinç altında açığa çıkmış. Bu sıralar dinle ilgili polemiğe girebilir ya da dinle ilgili seni şaşırtacak kişilerle şaşırtacak konuşmalar yapabilirsin.
Rüyada müslümanlar ve müslüman olmayanlar aslında kafanda gruplandırdığın 2 insan grubunun simgesidir. Öyle bir durum yaşayacaksın ki aslında karşında sandığın bir kişinin yanında yani senin grubunda yer aldığını fark edeceksin. Bir de arada derede kalmış kararsız durumda bir erkek var. Bu erkek seçimini henüz yapmamış. Rüyada boşanacak fakat henüz boşanmamış kadın gerçek hayatta hala birine ya da bir organizasyona bağlı bir kişinin simgesidir fakat bu kişi sen de olabilirsin. Yaşanan bir durum var fakat bu kadının ya da senin yeni bir başlangıç yapması için eskiyle olan bağını tamamen koparması gerekmekte. Eskiden kalan hala tamamlanmamış işler var.
Bu rüyanda bebek de görmüşsün. Bebek hep yeni bir başlangıç yapmaktır fakat buradaki bebek kaka yapar ortalığı pisleten bir bebek. Hayatında yeni bir başlangıç yapmayı çok istiyorsun fakat çok büyük olmasa da korkuların var. Bir de bu bebeğin bir adama bağlı olması bu yeni başlangıcın da yine geçmişle bağlantılı olduğu anlamına geliyor.