Merhaba, ben dün gece rüyamda, elinden tuttuğum bir çocukla beraber Hindistan sokaklarındaydım. Bir dört yol ağzında sokaklara baktığımda apartmanlardan daha büyük inekler gördüm. O kadar büyüklerdi ki tuvaletlerini yapsalar(!) biz altında kalırız diye korkup diğer sokağa yöneliyordum ama bütün sokaklardaki inekler eşit büyüklükteydi, sadece yerlerinde çok hafif değişiklik vardı yani kimi inek biraz sağda kimisi biraz solda duruyordu. Tam olarak 3 mü 4 mü inek gördüğümü hatırlayamıyorum. Korkunç değillerdi ancak ben büyüklüklerinden şaşkına dönmüştüm. Yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler :)
top of page
TAROTİKA FORUM
Sitemiz eğlence sitesidir. Bu forumda yazılanları eğlence amaçlı değerlendiriniz. Ücret teklif ya da talep etmek yasaktır. Ücret isteyenler engellenecektir!
bottom of page
Meraba,
Daha önce yaptığınız bir işle ilgisi olmayan çok ilginç bir projeye girebilir ya da hayatınızda yeni bir sayfayı bu sıralarda açabilirsiniz. Yanınızdaki çocuğun ortalama kaç yaşlarında olduğu rüyada çok önemlidir. Çocuk 1 yaşındaysa 1 yıl önce aldığınız bir karardan dolayı farklı bir yere yolculuk yapabilirsiniz.
Teşekürler