Rahmetli babannem bana hepsi gicir gicir 100luk olan 400 tl verdi. Ben sevindim. Banannemi yanaklarindan optum. Simdi bununla para biriktirirm diye dusundum.
top of page
TAROTİKA FORUM
Sitemiz eğlence sitesidir. Bu forumda yazılanları eğlence amaçlı değerlendiriniz. Ücret teklif ya da talep etmek yasaktır. Ücret isteyenler engellenecektir!
bottom of page
Sevgili Mete,
Vefat etmiş kişilerin rüyada bir şey vermesi gerçek hayatta kapandığını sayfaların yeniden açılmasıyla ilgilidir. Eskiden kalan unutulmuş bir borç ya da emanetin tekrar gündeme gelmesi ya da kaynağı geçmiş olan bir sorunun tekrar karşına çıkması ihtimali yüksek.
Fakat bu tip rüyalar bazen bir yerden miras kalması ya da geçmişte başlatılan bir projeden kazanç elde edilmesiyle de ilgilidir. Rüyada kendini mutlu hissettiysen karşılaşacağın şeyin bir sorun olma ihtimali düşüktür tam tersine sevindirici bir haber, ummadığın bir hediye ya da ikramiye alabilirsin. Bu sıralarda unuttuğun bir şey gündeme gelebilir. Rüyada görülen sayılara da dikkat etmek gerekir çünkü onlar aslında birer şifredir.
Teşekürler