Meraba, ben bir sitede çektim 3 kart ve resimdeki 3 kart çıktı. Sorum şu: ben iş değiştirme sürecindeyim yani kariyer okuması yapmak istiyorum birinci kart geçmiş hanesi ortadaki kart mevcut durum sağdaki ise gelecek hanesi niyetine çekildi. Şimdiden teşekür ederim
top of page
TAROTİKA FORUM
Sitemiz eğlence sitesidir. Bu forumda yazılanları eğlence amaçlı değerlendiriniz. Ücret teklif ya da talep etmek yasaktır. Ücret isteyenler engellenecektir!
bottom of page
Meraba, esasında Tarotu elinizle çekmeniz gerekir çünkü bilgisayar programcılığında rastgele çekim ya da şansınıza ne gelirse çekmek diye bir şey pek yok. Bilgisayar sizin şansınıza değil verilen kodlama emrine göre çekim yapar. Bu yüzden ben bilgisayardan çekilmiş kartları pek yorumlamasam da umarım birşeyler tutturacağımı düşünerek yorumluyorum:
Mevcut durum niyetine Asılan Adam kartını çekmişsiniz. Bu şu anda iş hayatında gidişatın tamamen durması ve tekrar hareketlenme başlamasını sadece dışarıdan gelecek bir yardım ya da habere bağlı olduğunu gösterir. Beklemedesiniz. Bir şeyin olması sadece başka bir şeyin olmasına bağlı yani o olmazsa diğeri de olmayacak. Bu bekleyiş sizi çılgına çevirmiyor çünkü psikolojik olarak hazırsınız rahatsınız böyle olacağını bekliyordunuz. O yüzden şaşkınlık ya da depresyon yok. Bütün kartlar size bakıyor yani hiçbir kart diğerini işaret etmiyor bu da geçmiş şimdiki zaman ve gelecek arasındaki kopukluğu gösterir. Yani herşey sadece ama sadece size bağlı kartlar birbiriyle bağlantısız duruyorlar.
Geçmiş niyetine Savaş Arabası kartını çekmişsiniz. Bu da geçmişte bir ikilemde kaldığınızı gösterir. Birbiriyle eşit gibi duran fakat birbirine çok zıt 2 seçimden birini yapmak zorunda kalmışsınız fakat durumu kontrol altına alıp kararınızı vermişsiniz. Kafanızda soru işaretleri oluşmuş 2 farklı yönde ilerlemek üzereyken siz yönünüzü seçmişsiniz. Ayrıca hayatınıza başka insanların yön vermesine de son vermişsiniz ve kendi kararınızı vermişsiniz.
Gelecek hanesinde Kılıç Onlusu var. Bir bitiş ve son yaşanacak. Bu son sizi üzebilir ya da yaşanması hoş olmayabilir. Kısacası acı çekmeniz ya da karamsarlığa kapılmanız münkün. Kılıç Onlusunda zeminde yatan genç gibi bir şeyin dibini ya da en taban noktasını bazen olabileceğin en kötüsünü görüp bu sürece veda edeceksiniz.
Teşekür ederim